Kunne det ikke være sjovt at finde lige præcis de helt unikke briller, der matcher dig og din livsstil?

Har du brug for et udvalg på de sædvanlige 250 forskellige standardbriller - eller kunne det være sjovt at finde lige præcis de helt unikke briller, der matcher dig og din livsstil? Vi har det, som ingen andre har. Når du er kunde hos Tonny Jepsen, får du ikke kun det, du vil have. Du får det, du troede, du ikke kunne få. For vi har besluttet os for at skabe en brillebutik, der har alt det, som andre ikke har.

Unikke briller
Vores briller er unikke, fundet hos kendte og ukendte designere med forstand på briller. Og du kan ikke finde alle de sædvanlige standardbriller hos os.

Perfekte glas
Når det kommer til glas og det rent faglige, kan vi godt lide at gøre os umage - og at vores leverandører gør det samme. Vi byder derfor på de bedste glas og den nødvendige omhu.

Klassisk service
Levering til tiden og almindelig høflighed går godt i spænd med omhu. Men klassisk service er også at forstå sine kunder, og at være fleksibel med åbningstiderne for travle mennesker. Derfor har du mulighed for at lave en aftale uden for de normale åbningstider.

 

Velkommen til en unik brilleforretning.

Vi glæder os rigtig meget til at se dig.