Vi vil gå mod strømmen og sikre vores kunder klassisk service og nye, anderledes stel. Der skal være plads til det individuelle. Vi har fået fat i en række spændende danske og internationale designere, så vi kan præsentere et helt unikt sortiment, skabt med omtanke og et glimt i øjet.


Sammen med sin hustru Majbrit Jepsen, slog Tonny Jepsen den 30. august 2011 dørene op for en unik optikbutik på Nygade 13.

Tonny Jepsen stod bag “Optikbutikken” på Søndergade fra 1979 til 2006, og han er derfor et velkendt ansigt i Silkeborg. De sidste par år, efter han afhændede “Optikbutikken”, har parret solgt specialkaffe- og te i de lokaler, hvor den nye forretning åbner.

Vi har begge glædet os til at komme tilbage til faget og vores håndværk og forhåbentlig også at se både nye og gamle kunder i øjnene og præsentere dem for alle de nye, spændende briller samt vores velkendte klassiske service. Og med vores nyvundne viden om kaffe og te, så lover vi, at vi også byder på byens bedste kop kaffe.

27 års erfaring som selvstændige optikere er et stærkt fundament for Majbrit og Tonny Jepsen, og den allerbedste garanti for klassisk service, perfekte glas og de helt unikke briller.

To klare synspunkter

Vi har ingen forpligtende indkøbsaftaler med landsdækkende optikkæder og har slet ikke lyst til at sælge alle de der standardvarer, man finder i alle kædebutikkerne. Her er alle vores kunder noget særligt.

Derfor giver vi heller ikke alle mulige og umulige specialrabatter til udvalgte foreninger, klubber osv., men leverer særbehandling til alle på et højt fagligt niveau til ens, gennemskuelige, fair og ærlige priser samt de allersmarteste, allersejeste og allerfedeste briller.

 

Kig ind og se mere!