Bag mærket Bevel står Richard Mewha og Rick Nelson.

I løbet af 1990'erne begyndte Richard og Rick at opsøge hinandens råd. De kom med vidt forskellige baggrunde. Richard er en englænder, der elsker at bo i New York og har arbejdet for store navne som eksempelvis Alain Mikli. Rick er i mellemtiden en All-American, født og opvokset i forstæderne til Kansas City, hvor han stadig bor. Han har lært de grundlæggende faktorer for briller ved arbejdet bag disken i sin fars optik forretning.

Sammen har de skabt et design, som lever op til den kulturelletidsånd og æstetiske tendenser. De har forpligtet sig til et klassisk og minimalistiske udtryk, der i høj grad benytter sig af innovation og materialer i høj kvalitet med japansk produktion.

Bevels design har et fantastisk udtryk, der er rent, minimalistisk og farverigt. Deres kollektioner rummer et væld af former med en unik palet af farver. Dobbelt og tredobbelt lamineret zyl acetat anvendes med stribet og kornet farver, færdig og poleret mange gange med det fineste japanske håndværk.

Tonny Jepsen er i øvrigt en af ganske få forhandlere i Danmark, så du har chancen for at få en helt unik brille, der er helt din egen.

Du kan læse mere på deres hemmeside Bevelsepcs.